Brugerbetingelser

Vilkår og betingelser når du tilmelder dig servicen på skiftinternet.dk.

1. Accepter brugerbetingelser

Ved at acceptere brugerbetingelserne, accepterer du at at blive kontaktet via telefon eller e-mail af vores samarbejdspartnere. Vi deler de oplysninger du har indtastet på Skiftinternet.dk med samarbejdsparterne.

2. Gratis service

Skiftinternet.dk sætter dig i kontakt med udbyderne, uden at det koster dig noget.

3. Indsamling af oplysninger

Som bruger udfylder du nødvendige oplysninger i den tilgængelige formular. Efter afgivelsen af dine oplysninger vil du modtage tilbud så hurtigt som muligt fra udbyderne, dog senest inden for en periode på 30 dage.

4. Videregivelse af oplysninger

Umiddelbart efter din tilmelding til vores service, vil vi videresende de oplysninger, du har afgivet, til den/de udvalgte udbydere. Disse udbydere vil kontakte dig via telefon, e-mail eller sms i henhold til de oplysninger, du har afgivet i formularen. Enhver efterfølgende kontakt vil foregå direkte mellem dig som kunde og den/de valgte udbyder(e).

5. Afmelding af servicen

I det sekund du skriver dig op til vores service sender vi dine oplysninger til de udvalgte samarbejdspartnere. Den bedste måde at afmelde servicen er ved at kontakte udbyderne direkte og sige at de skal slette dine oplysninger. Du kan også få os til at gøre det, men vi kan ikke garantere at vi kan nå at afmelde dig hos udbyderne før de har kontaktet dig. Det bedste råd er ikke at tilmelde dig før hvis du er i tvivl om du fortryder det. Du kan kontakte os på Info@skiftinternet.dk

6. Opbevaring af oplysninger

Skiftinternet.dk forbeholder sig retten til at opbevare dine oplysninger og kontakte dig i tilfælde af væsentlige ændringer, der vedrører dig som bruger eller din tilmelding.

7. Ingen forpligtelse til køb

Ved at tilmelde sig servicen har du ikke forpligtet sig til at købe et produkt eller skifte til den valgte udbyder, men har derimod givet tilladelse til, at udbyderen må kontakte dig i forbindelse med tilbud og yderligere information.

 

Disse betingelser er gældende fra det tidspunkt, du har tilmeldt dig vores service, og de regulerer forholdet mellem dig som bruger og de valgte udbydere.